Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Eks23

Цікавий майстер-клас від стейкхолдерів

Зараз неможливо уявити сучасне сільськогосподарське виробництво без трактора, який якісно та швидко виконує поставлені завдання, тому потрібна універсальна машина, яка зможе не тільки обробляти ґрунт, перевозити вантажі, сіяти та виконувати інші види робіт, але й на яку можна покластися.

ТОВ «РДО Україна» – офіційний дилер сільськогосподарської техніки John Deere, який вже більше ніж 5 років є надійним стейкхолдером Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету в особі регіонального директора Вінницької філії ТОВ «РДО Україна» Василя Красносельського. Тому коли постало питання купівлі сучасного трактора для підготовки спеціалістів аграрного напрямку у коледжі вибір був очевидним. Менеджер ТОВ «РДО Україна» Олександр Чонка передав ключі директору коледжу Олегу Цуркану від новопридбаного трактора разом із набором для його сервісного обслуговування.

Одним із напрямів роботи зі студентами є запрошення спеціалістів різного профілю для проведення семінарів, лекцій та ін. Майстер-клас, який відбувся 29 березня 2023 року був присвячений технічним та технологічним інноваціям у сегменті сільськогосподарського обладнання і був присвячений цифровізації сільського господарства та інноваційним розробкам.

Для проведення заходу було запрошено фахівці ТОВ «РДО Україна», які розповіли студентам про реалізацію безпілотних технологій та систем точного землеробства в тракторах John Deere. Сервісний інженер Максим Шахов показав студентам спеціальності «Агроінженерія» як ввести в експлуатацію новопридбаний трактор, розповів про особливості його будови та обслуговування.

Так як трактор обладнаний системою автопілот Fj Dynamics, на заняття було запрошено сервісного інженера з обслуговування навігації Богдана Сидоренка. Він розповів студентам про особливості будови, роботи та налаштування системи, яка випущена в якості оновлення програмного забезпечення і стала зручним інструментом для всіх, хто бажає спростити управління навігаційними лініями протягом року для узгодження різних етапів виробництва. Фахівці розповіли студентам про сучасні технологічні інновації, реалізовані в сільськогосподарських машинах John Deere.

Завдяки таким зустрічам майбутні аграрії можуть отримати більш предметне уявлення про обрану спеціальність і закріпити отримані знання на практиці.

Колектив коледжу щиро дякує керівництву Вінницького національного аграрного університету в особі президента Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура за допомогу в удосконаленні матеріально-технічної бази коледжу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}