Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Den11

День знань

В Україні день 1-го вересня з давніх-давен — не просто початок осені, а для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, для вчителів і викладачів це справжнє свято — День знань. З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах країни.

І хоча 1 вересня не є вихідним, традиційно він супроводжується урочистими заходами, на яких присутні всі студенти та викладачі. Такий захід відбувся і у нашому Ладижинському коледжі Вінницького НАУ в ПК «Прометей».

Від всієї адміністрації коледжу та особисто від себе з святом мудрості — Днем знань усіх присутніх привітав директор коледжу Цуркан Олег. Він зазначив, що цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до здобуття нових знань. Олег Васильович побажав усім наснаги, успіхів у навчальному процесі та новому навчальному році. Директор вручив грамоти працівникам адміністративно-господарської частини коледжу: заступнику директора з АГР Лесі Гунт, слюсару-теплотехніку Леоніду Захаорчуку та комендантам гуртожитків Любові Кравчук, Вікторії Ліщинській та Любові Шуваловій.

Den10

Також до привітань приєдналася заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна, яка урочисто вручила кураторам груп нового набору залікові книжки.

Den8

Із привітальним словом виступив Віктор Мазур – ректор Вінницького Національного аграрного університету, який привітав присутніх на святі із Днем знань, а також передав слова вітання від президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка. Ректор вручив відзнаку кращому студенту коледжу Юрію Гнатюку за підсумками 2016-2017 навчального року, а також передав подарунки від президента ВНАУ для кожного першокурсника. Не залишилися без нагород і викладачі коледжу: Наталія Прокопенко, Світлана Нагачевська, Тамара Величко та Тетяна Баланчук, яких ректор нагородив грамотами Вінницького національного аграрного університету.

Den9

Анатолій Шульга – заступник генерального директора аграрного підприємства ТОВ «Укрпромінвест АГРО» виступив з привітальним словом і відзначив грамотою керівника фізичного виховання коледжу Миколу Ковальчука.

Депутат Вінницької ОДА, випускниця Ладижинського коледжу Вінницького НАУ – Людмила Головашич, привітала присутніх із святом, побажала творчої наснаги, нових звершень та перемог в новому навчальному році і вручила директору сертифікат на 30 тис. грн. на встановлення енергозберігаючого освітлення у навчальному корпусі Ладижинського коледжу Вінницького НАУ від Ладижинської ТЕС ПАТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО», а також нагородила почесною грамотою викладача коледжу Дмитра Присяжнюка.

Den7

Сергій Стоян – начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Ладижинської міської ради передав вітання від міського голови Валерія Коломєйцева та вручив почесні грамоти заступнику директора з навчальної роботи Інні Капелюшній, завідувачу відділенням механізації с.г. Івану Дідику, викладачам Олені Лобуренко та Михайлу Ластівці, а також студенту Олександрові Плахтію. Також Сергій Миколайович урочисто вручив кубок за зайняте ІІ місце в ХV обласній спартакіаді серед аграрних ВНЗ І-ІІ р.а. директору коледжу Олегу Цуркану та нагородив грамотою. Такою ж грамотою було нагороджено керівника фізичного виховання Миколу Ковальчука.

Den6

Регіональний директор ТОВ РДО офіційного дилера сільськогосподарської техніки «John Deere» - Василь Красносельський вручив директору коледжу сертифікат за участь студентів коледжу у виставці «Агрошоу 2018», яка відбулася у м. Черкаси. Чудовим подарунком стала і фотографія на пам'ять, макет техніки «John Deere» та двигун John Deere PowerTech PSX 9.0 для навчання студентів відділення механізації с.г.

Den5

Олег Гавриляк – заступник директора служби безпеки ТОВ «Птахофабрика «Вінницький бройлер» ПАТ «МХП» передав вітання від директора організації Ігоря Лещенка та нагородив грамотою кращого спортсмена коледжу Валерія Шубрата.

Директор СТОВ «Ульянівське» Петро Мельник передав вітання від директора ТОВ "Богданівське" і предсдставив присутнім плуг оборотний 8-ми корпусний Vogel Noot Po 8 B, який подарував коледжу. Тепер студенти матимуть змогу наочно вивчати дану техніку.

Андрій Швець – лісничий Басаличівського лісництва ДП Гайсинський Лісгосп після привітання урочисто вручив грамоти студентам Валерії М’ягкій та Владиславу Срібняку за активну участь в громадському житті коледжу.

Голова профкому Наталія Прокопенко від студентського профкому вручила 28-ом студентам-відмінникам сертифікати на отримання грошової премії.

Den3

Упродовж всього святкування звучали привітання та пісні.

Den4

Запрошеним на свято був і Протоієрей Віталій Настоятель Храму Святопочаївської ікони Божої матері Ладижинського монастиря, який побажав усім радісті, миру, спокою і Божого благословення.

Den1

Гарною українською традицією є проведення у дорогу з короваєм. Тож батьки благословляли своїх дітей у путь навчатися та здобувати знання , щоб у майбутньому мати гарну славу хлібороба.

Den2

По закінченню свята усі студенти перших курсів відвідали виховну годину, яку проводили їх куратори.

Перше вересня – це особливе свято. Ми маємо прощатися з літом, на яке ми так довго чекаємо, але водночас маємо змогу зустрітися зі своїми друзями, викладачами, сісти за рідні парти і почати здобувати знання. Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}