Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Den%27polya1

День поля

Традиційно літом в Україні відзначають День Поля. В цей день аграрії мають змогу поспілкуватись між собою, обмінятись досвідом, поділитись останніми досягненнями та обговорити нові тенденції в розвитку сільського виробництва на передових підприємствах України. 6 липня на полях агрохолдингу МХП, с. Тишківка Гайсинського району міжнародна хімічна компанія «Август-Україна» проводила День поля на дослідних полях. Присутнім були представлені засоби захисту рослин: гербіциди, фунгіциди, регулятори росту і відповідно технології застосування і провадження у виробництво. Організатори заходу підготували для аграріїв насичену програму.

Den%27polya2

Викладачі ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету»: Наталія Піддубна, Любов Асауленко, Микола Духно, Юрій Сенченко, Павло Рябокінь були присутні на заході. Вони мали унікальну можливість ознайомились із продукцією цієї компанії, технологіями застосування новітньої техніки на полях Вінниччини та дізнатись про основні засоби ведення сільського виробництва України. Викладачі поспілкувались з аграріям, дізнатись про особливості розвитку аграрної сфери закордоном.

Родзинкою заходу стали майстер-класи з використання новітньої техніки, які дали змогу присутнім наочно побачити техніку в дії. Цікавою була і інформація про компанію, комплексні системи захисту сільськогосподарських культур та основні інновації в аграрній сфері.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}