Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Hosti

День Вінницького НАУ в Ладижинському коледжі

4 березня 2018 року Ладижинський коледж ВНАУ гостинно зустрічав поважних гостей з Вінницького національного аграрного університету: Калетніка Григорія Миколайовича – президента університету, Гунько Ірину Василівну – доцента, завідувача кафедри двигунів внутрішнього згоряння та альтернативних паливних ресурсів, Шаповалюк Людмилу Олегівну – директора центру довузівської підготовки прийому на навчання та виховної роботи ВНАУ, Спірідонову Любов Михайлівну – проректора з виховної роботи та гуманітарної політики, Погребняк Дарію Петрівну - директор Центру культури та дозвілля, Коломієць Тетяну Вікторівну – помічника ректора ВНАУ, Довганя Павла Олеговича – голова Студентської ради ВНАУ та Мельника Олександра - студент університету та голова студентської ради Вінниччини. Метою зустрічі було познайомити студентів Ладижинського коледжу із університетом, його яскравою багаторічною історією та сьогоденням.

Багато нової та корисної інформації для студентів коледжу надав президент університету Григорій Миколайович, зокрема зазначив, що за свою історію університет пишається багатьма талановитими випускниками, і одним із таких випускників є директор Ладижинського коледжу ВНАУ к.т.н. Цуркан О.В.

Після виступу керівництва ВНАУ студенти коледжу зацікавились можливістю продовження навчання в університеті. Усім бажаючим була надана можливість пройти пробні вступні фахові випробування і побачити свій рівень професійної підготовки, а також розглянути усі шляхи для її подальшого підвищення.

Родзинкою зустрічі був чудовий виступ творчих колективів ВНАУ, який подарував надзвичайний заряд позитиву та гарного настрою на весь день.

Наостанок хочеться сказати, що і студенти, і працівники коледжу залишились задоволені від зустрічі з керівництвом, адже кожен виніс із неї щось нове для себе, за що ми безмежно вдячні.

Hosti%202

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}