Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dv 1

Студентське вітання в День працівників освіти

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

3 жовтня відбулося таке дійство і в Ладижинському коледжі Вінницького НАУ. За ініціативи студентського активу свято для викладачів розпочалося ще з порогу. Під супровід музики кожного викладача студенти зустрічали з маленьким презентом і проводжали до святкової фотозони і після фото на згадку кожен викладач з піднесеним настроєм вирушав на заняття.

Dv 6

Родзинкою свята стало голосування за улюбленого викладача, яке у стінах коледжу проводилося вперше. У корпусах коледжу студенти протягом дня могли віддати голос.

Dv 2

На святковому концерті, приуроченому Дню праівників освіти, члени студентського активу оголосили аж трьох улюбленців студентів, адже за результатами голосування вибрати одного було просто нереально. Цього року переможцями стали Паламарчук І.В., Сташок М.С., Піддубна Н.В.

Dv 5

Пишаємося своїми активними та ініціативними студентами!

Dv 3

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}