Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Densil4

День працівників сільського господарства!

Земля – то мати, що всім багата,

Земля – колиска наша назавжди,

Земля – то мудрість наша і освята,

Від неї хліб, і цвіт, і всі плоди.

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято аграріїв.

Із короваєм та піснею "Зеленеє жито, зелене" зустрічали гостей та працівників коледжу студенти й викладачі економічного відділення на святковому концерті присвяченому Дню працівників сільського господарства.

Densil

З вітальним словом до учасників святкового дійства звернувся директор коледжу Олег Цуркан. Він висловив щиру вдячність всім тим, хто має будь-яке відношення до аграрного виробництва, адже усі досягнення, які ми маємо на сьогоднішній день це завдяки спільним зусиллям нашого колективу. Вітаючи із професійним святом Олег Васильович побажав усім міцного здоров’я, щедрих врожаїв, прихильної долі, вагомих здобутків, миру невичерпної енергії, професійної удачі.

Densil2

За вагомий внесок у розвиток сільського виробництва, високий професіоналізм та з нагоди свята було відзначено кращих працівників навчально-виробиничого господарства та майстерні Почесними грамотами дирекції коледжу: Бурлака О.В., Сандуляк А.М., Франюк Н.П., Асюченко Ф.В., Соловей С.А., Карабан М.В.,Волошин В.В., Гаузкін А.П., Поліщенко Б.О., Омельчук В.в., Березюк А.П.

Densil3

На святі звучали пісні, вірші та гуморески, які прославляли невтомну працю хліборобів, рідне село, щедрі ниви України. Без перебільшення можна сказати, що по-справжньому було створено урочистий і піднесений настрій всім присутнім.

Densil5

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та подяку за плідну працю. Хай надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються у життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та достатку.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}