Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dima d20

Знайомтеся з головою профспілкової організації студентів!

Олійник Дмитро Сергійович народився 6 вересня 2001 року в м. Ладижин, Вінницької області в родині машиніста та лаборанта. Громадянин України.

У 2002 р. пішов у садочок «Джерельце», а у 2007 р. розпочав навчання у першому класі Ладижинської ЗОШ №3. Дмитро з ранніх літ був активним та долучався до усіх шкільних масових заходів. У шкільні роки захоплювався одним із видів спорту, який тренує м’язи ніг і допомагає підтримувати себе у відмінній формі, дарує відчуття свободи і впевненості в собі- катанням на роликах.

З 2011 р. пріоритети Олійника Дмитра змінились і він почав захоплюватись велоспортом. Це стало найкращим способом активно провести час на вулицях міста або за його межами. Велоспорт - це одночасно і відпочинок, і заняття спортом, і лікувальна процедура.

У 2012 р. Дмитро почав відвідувати військово-спортивний клуб «Рейд» де не тільки засвоїв навички орієнтуватись на місцевості, стріляти, а й двічі стрибнув з парашута. Вихованці клубу серед яких був і Олійник Дмитро неодноразово відкривали паради з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В 2016 р. життя Дмитра кардинально змінилось, адже він вступив до Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету на відділення Механізації с.г., спеціальність «Агроінженерія». Коледж відкрив Олійника Дмитра, як талановитого, активного та креативного хлопця, адже він став не тільки одним із найкращих студентів нашого навчального закладу, а й одним із танцівників творчого колективу «Еталон».

З 2018 р. Дмитро став головою первинної профспілкової організації студентів, яка працює в напрямку розвитку студентів, залучення їх до волонтерської діяльності, виховання активістської позиції, а також сприяє навчанню студентів, створює необхідні умови для проживання та відпочинку, дбає про оздоровлення, співпрацює зі студентськими організаціями інших вищих навчальних закладів та молодіжними організаціями, бере участь в організації дозвілля студентства.

За ініціативи волонтерів міста відбулася Благодійна ярмарка з метою збору коштів для хворого ладижанина Тараса Іванченка. Студенти Ладижинського коледжу Вінницького НАУ серед яких був і Олійник Дмитро взяли участь в ярмарці з надією, що наш маленький внесок зробить свою добру справу.

Неодноразово Дмитро разом із студентським активом відвідував дитячий будинок-інтернат «Троянда» для вихованців якого спілкування з однолітками є промінчиком світла й радості.

З нагоди Міжнародного дня студентів директор коледжу Олег Васильович Цуркан від імені президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Миколайовича Калетніка та ректора університету Віктора Анатолійовича Мазура вручив грамоту Дмитру Олійнику, як кращому студентові коледжу. Незабутні враження переповнюють кожного студента, який побував у Франції та Німеччині і Дмитро не виняток. Шарм Парижу, простота та динамічність Берліну, їх таємнича привабливість та неперевершена атмосфера зігріває душу і до теперішнього часу.

За участі Дмитра День святого Валентина 2019 у стінах Ладижинського коледжу ВНАУ подарував можливість кожному бажаючому привітати свою половинку валентинкою та печивом над виготовленням яких трудився актив коледжу. Завдяки майстерності та вправності у спілкуванні з оточуючими, невичерпній енергії, яка переповнює Олійника Дмитра кожен міг відчути себе щасливим, омріяним та перейнятись духом свята.

В 2020 р. Дмитро, як голова студентської профспілкової організації Ладижинського коледжу ВНАУ входив до складу справедливого та непідкупного журрі, яке мало перевірити на міцність почуття пар, що взяли участь у романтичній вікторині «Солодка парочка» приуроченій Дню святого Валентина.

День сміху чи День дурня 2019 р. не оминув без сюрпризу за участі Олійника Дмитра, який талановито, майстерно та неперевершено втілив у життя креативного продюсера зірок Потапа та Насті Каменських, які зустрічали усіх у холі корпусу №1.

Активну участь приймає Дмитро і в профорієнтаційній роботі коледжу, адже нашим першочерговим завданням є допомогти молодому поколінню обрати майбутню професію. За участі студента було відзнято профорієнтаційний ролик, який допоможе абітурієнтам обрати саме наш навчальний заклад.

У Вінницькому національному аграрному університеті в рамках «Школи молодого лідера», створеної за ініціативи президента університету Григорія Миколайовича Калетніка, пройшла студентська науково-практична конференція «Перестороги та наслідки прийняття і введення в дію Закону України (№ 2178-10) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» одним із представників коледжу на якій був Дмитро.

2020 р. для Олійника Дмитра знаменував, ще одну перемогу в його житті: під час участі в першому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 208 «Агроінженерія» наукова робота Дмитра під керівництвом викладача коледжу Дмитра Володимировича Присяжнюка виборола почесне перше місце і буде представлена у ІІ етапі, який проходитиме в Харківському технічному університеті сільського господарства ім. П. Василенка.

Дмитро талановитий, активний та креативний студент без участі якого не проходить жодне свято. Його темперамент, добра вдача та небайдужість надихають інших створювати щось унікальне, те що подарує іншим позитивні емоції. Олійник Дмитро постійно знаходить себе в чомусь новому, щоразу розкриваючи свій потенціал та демонструючи жагу до нових звершень, які в майбутньому стануть для нього новою сходинкою в житті.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}