Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dtek14

ЕКСКУРСІЯ ЯК МЕТОД ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ

19 та 20 лютого 2019 року студенти другого курсу Ладижинського коледжу ВНАУ в рамках вивчення дисципліни «Контрольно-вимірювальні прилади» під керівництвом викладача Світлани Нагачевської, відвідали навчальний центр Ладижинської ТЕС ДТЕК. Студенти відділення «Електрифікації і автоматизації с.г.» мали можливість ознайомитись з однією із сторін професії техніка-електрика.

Dtek15

Студенти уважно слухали спеціаліста по контрольно-вимірювальним приладам Підвашецького П.І., задавали багато питань, цікавились перспективою працевлаштування на підприємстві. Їм було представлено два види блоків керування процесу вироблення електроенергії на тренажерах.

Dtek13

Сучасні методи навчання для керування потужними установками вразили студентів. Провідний спеціаліст Поліщук В.П. продемонстрував роботу тренажера, на якому проходять навчання працівники енергоблоків.

Dtek12

В цьому році навчальний центр ДТЕК став для студентів Ладижинського коледжу основною базою ознайомлення з роботою одного з найбільших підприємств міста. Приємно, що працівники центру радо зустрічають і проводять заняття із перспективною молоддю. Такі екскурсії дають можливість краще ознайомитись із обраною спеціальністю, із застосуванням отриманих знань на профільних дисциплінах.

Студенти подякували за цікаву екскурсію.

Викладач С.М. Нагачевська

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}