Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dvd18%20%284%29

День відкритих дверей 2018!

День відкритих дверей у Ладижинському коледж Вінницького НАУ — це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з молоддю України. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо Вас зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною нашої великої коледжанської родини!

Ось і сьогодні 24 березня ми зустрічали тих, хто вирішив поєднати своє життя із коледжем і назавжди залишити своє ім’я серед студентів навчального закладу. До коледжу вони прийшли для того, щоб ознайомитися з спеціальностями і дізнатися про особливості вступної кампанії.

Знайомство розпочиналося з порога, адже кожне відділення коледжу представили свої експонати. Родзинкою цього свята став фестиваль вареників де усі присутні могли не тільки скуштувати вареників та української традиційної кухні, а й поспілкуватися з викладачами та отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо.

Dvd18%20%282%29

Dvd18%20%283%29

Dvd18%20%284%29

Dvd18%20%285%29

Dvd18%20%288%29

Чудовим сюрпризом для всіх присутніх став і флешмоб у виконані абітурієнтів, які відвідують підготовчі курси коледжу. Він подарував глядачам море позитивних емоцій та вражень.

Вразив присутніх і концерт до Дня відкритих дверей, який розпочався із привітання усіх присутніх директора коледжу Цуркана Олега Васильовича, який побажав усім присутнім успіхів у виборі спеціальності, гарного настрою та вдалого старту кар’єри, яка розпочнеться із вступу до навчального закладу. Також Олег Васильович розповів про історію та традиції коледжу, про особливості навчання й про перспективи, які відкриватимуться перед тими, хто вирішить здобувати тут освіту. Розповів директор і про унікальні можливості для всебічного оволодіння обраним фахом і набуття навичок, необхідних для самореалізації в сучасному світі, що їх надає коледж усім своїм студентам.

Не обійшлось свято і без гостей з Вінницького НАУ: Гунько Ірина Василівна – проректор ВНАУ, Солона Олена Василівна – заступник декана відділення механізації, Довгань Павло – голова студентської ради ВНАУ та Войтенко Артур – студент ВНАУ. У своїй промові гості зазначили про переваги вступу до Ладижинського коледжу ВНАУ та перспективи продовження навчання в Вінницькому національному аграрному університеті, як і їхні попередники, які завітали на свято – Довгань Павло та Войтенко Артур.

Dvd18%20%286%29

Протягом концерту присутніх радували своїми виступами художні колективи коледжу «Еталон» і «Сузір’я», які вражали своєю креативністю, енергійністю та драйвом.

Dvd18%20%287%29

Щорічною традицією коледжу стали екскурсії по навчальному закладі у межах яких працівники коледжу знайомлять абітурієнтів із матеріально-технічною базою коледжу, оснащенням аудиторій, умовами проживання в гуртожитку.

Гарною нагодою спробувати свої сили для всіх абітурієнтів стала можливість пройти пробні тестові випробування і виявити рівень їх знань.

На завершення учасникам Дня відкритих дверей директором коледжу були вручені сертифікати з результатами тестування та роздатковий матеріал у якому було вказані дати прийому та умови вступу до коледжу. На завершення хочеться сказати, що кожен із присутніх дізнався про Ладижинський коледж ВНАУ щось нове, те що подарувало масу емоцій, масу вражень і допомогло визначити своє майбутнє. Отож ми чекаємо на вас любі друзі!

Dvd18%20%281%29

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}