Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dvd2323

День відкритих дверей 2023

01 квітня 2023 року Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету радо зустрічав абітурієнтів, їх батьків та всіх охочих. Це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про умови вступу та навчання у коледжі і зробити перший крок до омріяної спеціальності. Особливо корисний такий захід для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

Зустрічав гостей педагогічний колектив на чолі з директором коледжу Олегом Цурканом. Олег Васильович привітав присутніх від імені Президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура, коротко ознайомив з історією та досягненнями коледжу і побажав всім позитивно провести час. На заході були присутні вельмишановні гості: Людмила Головашич – голова Гайсинської військової адміністрації, випускниця коледжу; Юрій Солодкий – директор ТОВ Агрофірма «Ободівське»; Олександр Рогоза – командир військової частини А-7020; Ольга Сліденко – начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ободівської сільської територіальної громади; Валерій Шубрат – начальник служби енергозбереження Філії Птахокомплекс; Анатолій Тесленко – начальник дільниці сервісного обслуговування Філії Птахокомплекс; Ігор Колісніченко – директор районного комунального підприємства «Гайсинриброзвідгосп», депутат Гайсинської районної ради; Андрій Швець – лісничий Басаличівського лісництва ДП Гайсинський лісгосп, Микола Пилипенко – староста Верхівської громади.

Абітурієнти, які уже визначились із своїм вибором і бажають навчатися у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького НАУ скористались можливістю з 14 січня по 01 квітня 2023 року пройти підготовчі курси з предметів, які виносяться на вступні іспити, і вже сьогодні директор коледжу Олег Цуркан урочисто вручив сертифікати про проходження підготовчих курсів з предметів «Українська мова» та «Математика» усім слухачам. Охочих поповнити коледжанську родину запрошуємо на другий етап підготовчих курсів, які розпочнуть свою роботу 7 ЧЕРВНЯ 2023 року.

На заході абітурієнти поспілкувалися з адміністрацією коледжу, викладачами та студентами, ознайомилися із спеціальностями, за якими проводиться підготовка у коледжі, можливостями отримати додаткові робітничі спеціальності, перспективами проходити стажування за кордоном, а також отримали інформацію про умови проживання у гуртожитках, ознайомилися із матеріально-технічною базою коледжу, спортивні секції, наукові гуртки та гуртки художньої самодіяльності, які відвідують студенти коледжу у поза навчальний час. Вступники також отримали інформацію про правилами прийому до коледжу та особливості проведення національного мультипредметного тесту в 2023 році.

Цікавим та захопливим стало проведення лотереї для присутніх. Учасники забрали свої призи, а володарка переможного номера отримала можливість проїхатися на новопридбаному тракторі John Deere.

Якщо ви не змогли відвідати коледж у День відкритих дверей, дізнатися більш детально про навчальний заклад, особливості вступу, специфіку навчання, можливості закордонних стажувань, перспективи працевлаштування можете на офіційному сайті коледжу: https://lad.vnau.com.ua/, а також на офіційних сторінках у соцмережах Instagram i Tik Tok: @lkvnau, на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/groups/1980614608852651.

Коледж чекає на вас, ми будемо раді бачити вас серед наших студентів. Зроби крок в майбутнє разом з нами!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}