Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dvd vnau1

День відкритих дверей Вінницького національного аграрного університету

26 березня відзначився надзвичайною подією - Днем відкритих дверей Вінницького національного аграрного університету, який відвідали також студенти Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету». Із перших хвилин перебування на території університету дружня атмосфера свята захопила всіх присутніх. Смаколики, якими гостинно частували організатори, презентація кожної спеціальності, майстер-класи та екскурсія навчальним закладом стали переконливим аргументом для кожного відвідувача щодо вибору для навчання саме цього університету.

Dvd vnau3

Зустріч з президентом університету Григорієм Калетніком, проректорами Любов’ю Спірідоновою та Світланою Лутковською стала гарною нагодою дізнатись про те, як працює університет, які основні завдання та цілі ставить для себе у сфері реалізації освітньої діяльності. Представив Григорій Миколайович і деканів факультетів університету та директорів коледжів.

Dvd vnau2

Змістовним та жвавим було спілкування випускників шкіл, закладів професійно-технічної освіти, коледжів та їх батьків із представниками приймальної комісії. Гості дізнались про особливості цьогорічної вступної кампанії та основні положення Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти у Вінницькому національному аграрному університету у 2021 році.

Порадували присутніх і талановиті студенти університету, їхня енергія та драйв ще довго будуть зігрівати душу та серце глядачів.

Своїми враженнями про навчання в університеті ділився і випускник нашого коледжу, а сьогодні голова студентської ради Вінницького національного аграрного університету Антон Довгань, який і провів екскурсію університетом для наших студентів.

Dvd vnau4

Дякуємо керівництву університету за масу незабутніх емоцій та вражень, неперевершену феєрію свята та чудово проведений час.

Слова вдячності висловлюють студенти і адміністрації коледжу за можливість відвідати такий масштабний захід та поринути в студентське життя Вінницького національного аграрного університету.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}