Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dvdvnau23

День відкритих дверей у Вінницькому національному аграрному університеті

День 7 квітня 2023 року відзначився надзвичайною подією - Днем відкритих дверей у Вінницькому національному аграрному університеті, який відвідали адміністрація, викладачі і студенти Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету на чолі з директором Олегом Цурканом. Із перших хвилин перебування на території університету дружня атмосфера свята захопила всіх присутніх. Смаколики, якими гостинно частували організатори, презентація кожної спеціальності, майстер-класи та екскурсія навчальним закладом стали переконливим аргументом для кожного відвідувача щодо вибору для навчання саме цього університету.

Зустріч з президентом університету Григорієм Калетніком та ректором Віктором Мазуром стала гарною нагодою дізнатись про те, як працює університет, які основні завдання та цілі ставить для себе у сфері реалізації освітньої діяльності. На заході були присутні керівництво університету і декани факультетів, які запросили абітурієнтів відвідатимайстер-класи та тренінги, які організував кожен факультет.

Проректор університету Любов Спірідонова представила основні етапи вступної кампанії у 2023 р., основні положення правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти у Вінницькому національному аграрному університету, особливості проведення національного мультипредметного тесту. Змістовним та жвавим було спілкування випускників шкіл та їх батьків із представниками приймальної комісії.

Порадували присутніх і талановиті студенти університету, їхня енергія та драйв ще довго будуть зігрівати душу та серце глядачів.

Дякуємо керівництву університету за масу незабутніх емоцій та вражень, неперевершену феєрію свята та чудово проведений час.

Слова вдячності висловлюють адміністрація коледжу, студенти і викладачі за можливість відвідати такий масштабний захід та поринути в студентське життя Вінницького національного аграрного університету.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}