Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ek g

Економічне відділення сучасне

Побудувати блискучу кар’єру та стати володарями своєї долі мають змогу випускники економічного відділення Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету».

Освіта – головний ключ до відповіді, як торувати свій шлях до гідного, благополучного життя. Попри мінливість часу професії економіста та бухгалтера зберігають сталу популярність на ринку праці. Відтак, молодь часто зупиняє свій вибір на економічній освіті, яка є запорукою швидкого працевлаштування та впевненості у майбутньому.

Економічне відділення коледжу здійснює підготовку спеціалістів за двома перспективними спеціальностями: «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Належному формуванню зразкового спеціаліста передує довга фахова підготовка. Пройти цікавий путь від азів економіки до найвищого рівня професійної майстерності допитливим студентам допомагають висококваліфіковані, творчі викладачі – кандидати економічних наук, викладачі-методисти, спеціалісти та лаборанти. Натхненна освітня робота сформувала прекрасний педагогічний колектив, де кожен викладач – це творча особистість. Всі знання і досвід викладачів економічних дисциплін зосереджені на впровадженні інноваційних педагогічних технологій у навчальний процес та формуванні практичних вмінь і навичок майбутнього фахівця.

Увінчуються поважними досягненнями та приносять гарні результати професіоналізм і активна позиція директора коледжу, доктора технічних наук, доцента Олега Цуркана у поєднанні з дієвою підтримкою Вінницького національного аграрного університету в особі президента Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура. Тішить око світлий, осучаснений кабінет бухгалтерії зі зручними робочими місцями, який періодично слугує і місцем для занять та збагаченням досвідом у студентів економічного відділення. Комп’ютерну грамотність майбутніх спеціалістів забезпечують обладнані на сучасному рівні лекційні аудиторії та лабораторії, комп’ютерні класи та навчальна бухгалтерія з сучасними комп’ютерами та програмною інформаційною продукцією.

Невичерпним джерелом знань для студентів, які воліють вкладати більше часу в саморозвиток та поглиблювати професійні знання, слугує сучасна бібліотека коледжу та база електронних підручників доступних на сайті коледжу.

Краще засвоєння професійних навичок відбувається в дії. Вдало організована навчальна практика з фінансового обліку та інформаційних систем і технологій в обліку сприяє успішному опануванню науки та стабільному зростанню майстерності в професії. Підвищує мотивацію до вивчення економічних дисциплін стажування студентів у виробничих умовах на провідних підприємствах області. Під час практики студенти виконують функції посадових осіб: керівника, головного бухгалтера, бухгалтера з обліку матеріальних цінностей, з обліку розрахунків, економіста-бухгалтера та бухгалтера з обліку оплати праці.

Студенти коледжу щороку беруть участь у Обласному конкурсі «Комп’ютерні технології в бухгалтерському обліку» серед студентів закладів фахової передвищої освіти Вінницької області, де вони впевнено посідають призові місця.

Осягнути всю велич і важливість економічної науки студенти можуть під час екскурсій до агропромислових підприємств, фінансових, банківських та бюджетних установ, які організовує адміністрація коледжу. Коледж активно налагоджує зв’язки з випускниками минулих років – спеціалістами агропромислового виробництва, банківських, фінансових та бюджетних установ. Гарним стимулом, що спонукає молодь до професійного вдосконалення є зустрічі з успішними випускниками коледжу, які діляться досвідом із сьогоднішніми студентами.

Крім основної спеціальності студенти додатково отримують робітничу спеціальність «Оператор комп’ютерного набору».

Щоб підійматися на щораз вищий рівень знання, завершивши навчання в коледжі, випускники продовжують пізнавати вершини економічної науки за ступеневою підготовкою на ІІІ курсі Вінницького національного аграрного університету.

Отже, спеціальності, які на сьогодні пропонує Відокремлений структурний підрозділ «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» не тільки затребувані, але і дуже цікаві. Сучасні випускники економічного відділення — це висококваліфіковані спеціалісти у галузі статистики, фінансів та кредиту, організації планування та економіки аграрної галузі.

Двері нашого відділення завжди гостинно відкриті для охочих здобути престижну і якісну економічну освіту!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}