Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Enz1

Екскурсія на сучасне виробництво, як запорука кваліфікованої освіти

Сучасна освіта вимагає нового підходу до надання освітніх послуг. Адже теоретичні знання завжди повинні бути підкріплені практикою. Студенти перших курсів не завжди в повній мірі усвідомлюють свій вибір професії і тому дисципліна «Вступ до фаху» введена саме на першому курсі освітньої програми.

У Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» велика увага приділена налагодженню зв’язків з підприємствами міста і тому студенти мають можливість знайомитись з виробництвом та, можливо, з майбутнім місцем працевлаштування.

Нещодавно студенти першого курсу спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» під керівництвом викладача Наталії Прокопенко відвідали підприємство ENZIM.

Enz2

Компанія «ENZIM» є найбільшим в Україні та східній Європі заводом мікробіологічного синтезу, виробником ферментних і мікробіологічних препаратів, що застосовуються в різних галузях харчової та легкої промисловості, фармацевтики та косметології, сільського господарства: рослинництва, тваринництва та птахівництва, а також препаратів для захисту навколишнього середовища.

Ознайомлювальну екскурсію проводив заступник директора Поблоцький Володимир Юрійович. Студенти слухали про складний технологічний процес, дивились на обладнання для виробництва, мали можливість побачити лабораторні дослідження.

Такі зустрічі дають можливість студентам усвідомити всю важливість саме поєднання теоретичних знань та практичного навчання.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}