Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Eras

Підтримка цифровізації українських аграрних університетів

Викладачі Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ 24-26 травня взяли участь у тренінгу для викладачів аграрних університетів та аграрних коледжів (DAAD Erasmus+ Project No. 57649162) «Підтримка цифровізації українських аграрних університетів».

Організаторами воркшопу стали Вінницький національний аграрний університет та Університет прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина).

Під час тренінгу викладачі отримали знання та навички щодо використання цифрових технологій у навчальному процесі, зокрема в аграрній сфері. Ознайомилися з інноваційними підходами до навчання, використанням онлайн-ресурсів та інтерактивних інструментів для покращення ефективності навчання та підвищення академічних результатів студентів.

Хочемо висловити свою щиру вдячність керівництву Вінницького національного аграрного університету за сприяння, підтримку та можливість отримати нові знання, що актуальні в сучасному освітньому середовищі. Вдячні за можливість знайомитися з міжнародним науково-освітнім простором.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}