Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Fah spec

Кращий фаховий спеціаліст

Не збавляючи обертів, тиждень циклової комісії інженерно-технічних та агрономічних дисциплін продовжується! Підтвердженням цього є проведення чергового заходу в стінах Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» – конкурсу із спеціальних дисциплін «Кращий фаховий спеціаліст» серед студентів третього курсу спеціальності 208 «Агроінженерія», який провели викладачі Сергій Слюсаренко разом із Євгенієм Довбушом, Андрієм Сєріковим та Миколою Матвійчуком.

У безкомпромісних змаганнях демонстрували отримані теоретичні знання із вдалим їх застосування на практиці при діагностиці транспортних засобів, роботі із інструментом та обладнанням, а також керуванні сільськогосподарською технікою команди-представники груп М-31, М-32, М-33 та М-34.

При виконані практичних завдань у конкурсантів обов’язково перевіряли знання з техніки безпеки, що також впливало на загальний конкурсний бал кожної команди.

За правильністю виконаних завдань пильно слідкувало компетентне журі у складі директора коледжу Олега Цуркана, заступника директора з навчальної роботи Інни Капелюшної, заступника директора з виховної роботи Олени Мисько, заступника директора з господарської роботи Лесі Гунт, завідувача навчально-виробничої практики Олександра Вельганюка та завідувача інженерно-агрономічним відділенням Івана Дідика, яке визначило команду-переможця. Присутні глядачі бурхливими оплесками привітали групу М-32 з перемогою.

Команди-представники груп М-31 та М-33 зайняли II та III місце, відповідно. По завершенню призери та учасники конкурсу були нагороджені корисними подарунковими сертифікатами.

Голова циклової комісії інженерно-технічних та агрономічних дисциплін Дмитро ПРИСЯЖНЮК
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}