Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Fedo23

Ми – призери обласної олімпіади з інформатики серед здобувачів вищої освіти коледжів і технікумів Вінницької області!

20 квітня 2023 року на базі комунального закладу вищої освіти «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» відбувся ІІ етап олімпіади з інформатики серед здобувачів вищої освіти коледжів і технікумів Вінницької області.

Завдання олімпіади складалися з трьох завдань практичного характеру: робота з текстовими документами в середовищі MS Word, робота з електронними таблицями в середовищі MS Excel, робота з базами даних в середовищі MS Access. Слід відмітити, що в цьому році рівень завдань був досить високий, тому підготовка до олімпіади потребувала багато зусиль – майже два місяці щоденної роботи викладача і студента. Упродовж 2,5-годинної інтелектуальної боротьби учасники олімпіади демонстрували свій рівень знань. Фахове журі об’єктивно оцінило зусилля учасників змагань.

За результатами перевірки робіт студентка Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ третього року навчання за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Олена Федорук, яку готувала до олімпіади викладач Тетяна Баланчук, зайняла почесну третю сходинку!

Вітаємо викладача і студентку з призовим місцем!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}