Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kolorit1

МИСТЕЦЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ЛАДИЖИНСЬКИЙ КОЛОРИТ» В ЛАДИЖИНСЬКОМУ КОЛЕДЖІ ВНАУ

16 травня 2018 року в Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету відбувся перший регіональний мистецький фестиваль «Ладижинський колорит». Дане дійство присвячене Дню вишиванки, що святкується в Україні і в усьому світі в третій четвер травня.

Kolorit4

Учасниками та гостями фестивалю стали креативні майстри і майстрині Ладижина, с. Губник (Гайсинський району), с. Лукашівка.

Kolorit3

Відкриття свята відбулося парадом вишиванок, родзинкою якого стали учасники кінно-спортивного клубу «Зелений патруль» громадської організації ЛМПО «За чисте довкілля».

Світлини в українському етностилі, ярмарок-продаж, майстер-класи, борщ та вареники, каша та узвар, які готувалися на вогнищах, солодощі, виступи художньої самодіяльності, флешмоб викладачів та студентів коледжу, лотерея створювали гарний та святковий настрій всім учасникам фестивалю. Бажаючі змогли дістати подарунки, побувавши в ролі електрика на електричному стовпі.

Kolorit2

Ладижинський коледж дякує БК «Лада» та «Прометей» за українські пісні.

Депутат обласної ради Людмила Головашич відзначила цінним подарунком переможця конкурсу вишиванок, а Ладижинська міська рада нагородила призами найкращі світлини. Директор Ладижинського коледжу Олег Цуркан в свою чергу вручив грошовий подарунок Дитячому будинку сімейного типу Тая Дагдій, а профком коледжу відзначив світлину МНВЦ «Спадщина».

Маємо надію, що в наступному році географія учасників розшириться у значних межах і до мистецького фестивалю приєднається більше митців нашого краю.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}