Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Agro1

AGROSHOW Ukraine 2018

З 16 по 19 травня 2018 року в м.Черкасах відбувся аграрний виставковий форум якісно нового формату, титульним спонсором та учасником якого став офіційний дилер техніки JohnDeere та Vaderstad - Компанія “РДО УКРАЇНА”.

Agro2

В рамках нової співпраці та на запрошення Вінницької філії компанії 17 травня 2018 року Ладижинський коледж ВНАУ делегував групу викладачів і студентів на виставку II експо-фест «AGROSHOW Ukraine 2018», яка відбулась на території КП «Черкаський аеропорт» міста Черкаси і діяв за підтримки Міністерства аграрної політики та промислового розвитку України.

Старт такої співпраці дає змогу започаткувати новий вектор організації навчально-виробничих, експозиційно-аналітичних та рекламно- впроваджувальних заходів між студентською молоддю та великими холдингами, надання агротехнічних послуг в Україні.

Agro4

Щоб тримати руку на пульсі найсучасніших тенденцій в сільськогосподарській сфері необхідно приймати участь у таких аграрних виставках, які об’єднують як виробників, так і дистриб'юторів і пропонують унікальні можливості для кожного: побачити сучасну техніку, ознайомитися із новими технологіями, отримати професійні консультації, перейняти досвід колег та просто провести час і приємно, і корисно!

Agro3

Компанія «РДО УКРАЇНА» – офіційний дилер сільськогосподарської техніки, який вбачає розвиток аграрного сектору України передусім у впровадженні найсучасніших технологічних рішень різних виробничо- господарських ситуаційних завдань.

Турбуючись про розвиток кадрового потенціалу галузі компанія “РДО УКРАЇНА” в рамках виставки організувала «АгроУніверситет» для майбутніх аграріїв - студентів аграрних навчальних закладів Черкащини, Вінниччини та Житомирщини, зацікавивши їх цінними призами: кепки, футболки, рюкзаки та різними канцелярськими інструментами.

Проведені студентам аналітично-тематичні заняття ознайомили їх з будовою та принципом роботи сучасних машин та агрегатів, технологіями точного землеробства, продемонструвала їх безпосередньо у дії, надавши можливість пройти тест-драйв.

Ми щиро переконані, що співпраця поміж учасниками та гостями AgroshowUkraine буде плідною і взаємовигідною, а наша співпраця з компанією “РДО УКРАЇНА” дасть якісний поштовх зацікавленості студентства з розвитку аграрного сектору в Україні.

Сайт: https://rdo.ua

Автопілот від JOHN Deere B35

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}