Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kon lob

Гурткова робота

Вже багато років у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету організовує гурток при кабінеті Маркетингу та менеджменту викладач Олена Лобуренко.

Головною метою діяльності гуртка викладач вважає створення умов для досягнення успіху і розвитку студентів, допомога молодому поколінню повірити у власні сили та розвинути власні здібності. Всі ці завдання реалізовуються під час проведення засідань гуртка.

Тематика гурткових занять підпорядкована навчальному матеріалу та відповідає інтересам студентів. Викладач використовує різні форми проведення гуркових занять: лекції, ділові зустрічі диспути, вікторини, екскурсії та ін. Найбільша увага приділяється пошуковій роботі студентів над обраною ними темою.

Як підсумок річної праці найкращі студентські дослідження були представленні на ХХ Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів і молодих вчених «Молодь: освіта, наука, духовність», що відбулась м. Київ.

Студенти другого року навчання спеціальності 071 Облік і оподаткуванння Валерія Шевчук та Аліна Мельник взяли участь у роботі конференції в секції «Економічні перспективи України в сучасних умовах».

Студентка Аліна Мельник вивчала інноваційні маркетингові технології у просуванні товару в Україні, Валерія Шевчук - особливості проведення інвентаризації основних засобів в умовах воєнного стану в Україні. За свої дослідження студентки та їх керівник Олена Лобуренко отримали сертифікати.

Розвиток професійних знань, творчості і особистісних якостей студентів є преорітетним у роботі гуртка. Розробляючи бізнес-плани студенти мали можливість проявити креативність, підприємницьку ініціативність, самостійність у роботі. Більше місяця гуртківції працювали над розробкою своїх ідей, проводили дослідження гулузі та технологій виробництва, розробляли рекламу, методи просування свого товару, проводили економічні розрахунки діяльності своїх ФОП. Найцікавішим виявився захист творчих робіт. Кожна команда представляла свою бізне-ідею.

Знання і практичні навики, які отримали гуртківці під час розробки бізнес-планів будуть корисні у практичній діяльності майбутніх підприємців та фахівців.

Lob kon

З метою підвищення ефективності роботи гуртка Олена Лобуренко організовує зустрічі із цікавими людьми, спеціалістами відповідної галузі. Цьогоріч на засідання гуртка завітав адвокат Ради адвокатів Київської області Сергій Лобуренко. Живе спілкування зі спеціалістом є найкращою формою донесення найактуальнішої практичної інформації до слухача. Темою бесіди було обрано питання захисту прав споживача. Студенти мали можливість не тільки ознайомитись із українським законодавством в галузі захисту споживачів, але й обговорити із юристом ситуації в яких вони опинялись.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}