Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Gaysin2

Профорієнтаційна робота у Гайсинському районі

20 березня делегація від коледжу в складі Олександра Прокопенка, Наталії Прокопенко, Тамари Рябої та студентів групи Е-12 Іванни Іванченко та Владислава Семенишина відвідали школи Гайсинського району та міста Гайсин. Такі зустрічі з учнями 9-х та 11-х класів вже стали традиційними. Особливою увагою користувались наші студенти, адже вони зовсім недавно були учнями і вчителі рідних шкіл радо їх зустрічали та розпитували про навчання у коледжі.

Gaysin3

Учні уважно слухали про перспективи випускників Ладижинського коледжу Вінницького НАУ. Найактивніше цікавилися технічними спеціальностями, розміром та умовами отримання стипендії, умовами проживання у гуртожитку, закордонною практикою.

Gaysin4

Учні написали на відривних талонах свої координати з метою отримання смс-розсилки про новини, курси та інші послуги, які надає Ладижинський коледж.

Викладачі розповідали про можливість віртуальної екскурсії на сайті коледжу та доцільність відслідковування новин, умов вступу, тощо.

Приємно відзначити, що учні та керівництво шкіл доброзичливо та з розумінням віднеслись до нашої делегації.

Викладачі запросили відвідати коледж на День відкритих дверей 23 березня, побажали учням успіхів, розклеїли на дошках оголошень інформаційні матеріали.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}