Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Go st

Активний студент коледжу

Горбатюк Максим, вінничанин, вступив до коледжу минулого року та здобуває спеціальність «Агроінженерія».

— Коли закінчив 9 класів школи мусив розглядати різні варіанти, куди поступити на навчання. — говорить хлопець. — Знайомі порадили Ладижинський фаховий коледж ВНАУ. Чув чимало добрих відгуків про цей заклад: що хороші викладачі та умови навчання. То ж я вирішив спробувати.

Свій вибір стати в майбутньому техніком-механіком Максим зробив свідомо. Його батько та дід теж пов’язали своє життя з технічною галуззю, то ж хлопець вирішив продовжити добру родинну традицію.

— У коледжі подобається те, що викладачі просто та доступно все пояснюють. Особливо подобається інформатика, фізкультура, українська мова.

Максим староста групи, то ж підтримує дружні стосунки с усіма одногрупниками і не тільки з ними. Як член студентського парламенту коледжу та студентської ради Вінниччини бачить чудові можливості для саморозвитку та майбутніх перспектив.

Деякий час Максим ходив на вільну боротьбу, але потім віддав перевагу іграм у спортзалі та тренажерам. У одному із гуртожитків є тренажерний зал, де безоплатно можуть займатися усі студенти.

— Спочатку самому у Ладижині було трохи лячно: нікого та нічого не знав, але зараз маю чимало знайомих та друзів і мені комфортно та цікаво тут.

Максим мріє, щоб скоріше закінчилася війна. У планах на найближче майбутнє завершити коледж і продовжити навчання у Вінницькому національному аграрному університету та влаштуватися на роботу за спеціальністю саме в Україні.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}