Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Gudz vz

Вчимося контролювати якість насіння

30 листопада 2021 року відбулося відкрите заняття викладача спеціальних дисциплін Віталіни Гудзь для студентів групи А-41 спеціальності «Агрономія» з дисципліни «Насінництво і селекція» на тему: «Контроль за якістю насіння і насінництво технічних культур». Метою заняття було ознайомити студентів з видами та методикою проведення контролю за якістю насіннєвого матеріалу та організацією насінництва технічних культур.

Заняття відповідало змісту робочої програми, а методи і прийоми навчання – поставленим завданням. Під час пояснення навчального матеріалу викладач активно використовувала мультимедійну презентацію та засоби наочності (амбарний щуп, зразки насіння та насіннєвої документації). На занятті майстерно підтримувався зворотний зв’язок.

Після кожного блоку заняття Віталіна Олександрівна узагальнювала опрацьоване і акцентувала увагу студентів на найважливіших і складних питаннях. Всі етапи заняття проведені послідовно, з логічним зв’язком між ними. Віталіна Олександрівна продемонструвала високу педагогічну та методичну майстерність, володіння програмним матеріалом, методикою формування основних понять та ведення заняття.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}