Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Gurt1

Групова згуртованість

Навички працювати в команді досягаються не завжди з самого початку. Пройти повинен певний проміжок часу для того щоб в групі сформувалась довіра, взаємодопомога, толерантність по відношенню один до одного.

Для того щоб допомогти згуртуватись та організувати групу на колективну співпрацю студентам-першокурсникам 11.09.2018 року практичний психолог Ладижинського коледжу Вінницького НАУ Тамара Ряба провела тренінгове заняття на тему: «Згуртований, доброзичливий колектив як запорука успішного навчання студентів». У рамках даного заходу групі Е-12 було представлено ряд завдань, які наповнили виховну годину новими барвами.

Кожному із студентів було роздано по картці де була зображена одна із п’ятнадцяти запропонованих психологом тварин, яку потрібно було не тільки показати без слів, а й знайти свою пару: того у кого була ця ж тварина.

Gurt3

Цікавою для студентів була і вправа за умовами, якої групу було поділено на дві команди. Кожна із команд була вистроєна в ряд один за одним. Останньому члену команди було показано картинку із зображенням. Його завданням було намалювати на спині попереднього те, що він побачив. Дана вправа не тільки розвила у студентів навички працювати в команді, а й розкрила потенціал кожного із учасників.

Gurt2

Для підвищення групової єдності, почуття спільності, взаємної підтримки психологом було проведено вправу «Молекули ДНК». Учасники заняття стають у коло і беруться за руки. Всі заплющують очі, а той хто водить заплутує їх. Завдання учасників розплутатися не розгорнувши рук.

Тренінг завершився отриманням зворотного зв’язку, відгуками учасників та побажаннями один одному. В цілому заняття пройшло весело, кожен із присутніх провів час з користю для себе та знайшов для себе нових друзів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}