Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Teplov2203

Гуртки коледжу працюють…

З кожним днем наші потреби в енергетичній сфері збільшуються в рази. Розвитком технологій призводить до збільшення обсягів споживання різних форм енергії. Тому актуальною проблемою в нашому житті є збереження енергії в будь-якому її прояві.

Студенти коледжу ідуть в ногу з часом і розуміють, що енергозбереження є важливим питанням у житті не лише навчального закладу, а й людства в цілому. Одним з методів збереження саме теплової енергії є екранування опалювальних систем.

Яку кількість теплоти ми витрачаємо, наприклад, через дерев’яні вікна, які не встигли замінити на пластикові? Достатньо велику. Ми це відчуваємо по комунальним рахункам, які приходять щомісяця.

Студентський гурток по енергозбереженню разом із його керівником Прокопенко Н.А. виконали практичне завдання по розміщенню тепловідбиваючих екранів у головному корпусі навчального закладу. У холі третього поверху такі екрани вмонтували за всіма батарейними радіаторами.

Студентам було дуже цікаво прийняти участь у енергозберігаючих заходах у стінах рідного коледжу і в майбутньому вони із гордістю розумітимуть, що залишили частинку своєї праці для зменшення витрат закладу на комунальні послуги.

Teplov22032

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}