Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 har 1

Обмін досвідом – шлях до удосконалення

12 травня 2021 року доктор технічних наук, доцент, директор ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» Олег Цуркан в рамках поїздки з робочим візитом до м. Харків, відвідав Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка з метою обміну досвідом. Цікаво і плідно пройшла зустріч з директором інституту – доктором філософії (кандидатом технічних наук), доцентом Вадимом Бредихіним і доктором технічних наук, професором, завідувачем кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв Олексієм Богомоловим.

21 har 2

Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв – єдиний в Україні. Інститут поєднує 5 кафедр і науково-виробниче об’єднання, до складу якого входять: коледж переробної та харчової промисловості ХНТУСГ, учбовий центр ХНТУСГ і широкий спектр партнерів – провідних підприємств галузі України і зарубіжжя.

Обмін досвідом в освітніх і наукових сферах є важливим моментом у розвитку навчального процесу у коледжі, адже на таких зустрічах вивчається робота висококваліфікованих спеціалістів, які мають значний науковий, методичний та виробничий досвід.

Впевнені, що така співпраця стане ефективною у справі підготовки молодих фахівців у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету».

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}