Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Horo5

«Хоробрі серця неможливо зупинити»

6 грудня відзначається День Збройних сил України. Відзначаючи це свято, ми глибоко шануємо всіх, хто боронив і продовжує боронити честь та свободу рідної землі, хто зміцнює обороноздатність країни, підвищує безпеку та авторитет держави! Від Вас залежить наш спокій і наше мирне та вільне майбутнє!

Сьогодні ми переживаємо тяжкі дні для нашого народу. На сході країни тривають криваві бої, гинуть наші захисники, мирні люди. Там вирішується доля і майбутнє України. Українські патріоти захищають рідну землю, виборюють цілісність і незалежність України. Ми знаємо, що ми - єдині, що перемога буде за нами. Єдина Україна - іншого шляху у нас немає.

Horo62

В цей день в Ладижинському коледжі Вінницького НАУ була проведена виховна година: «Хоробрі серця неможливо зупинити», мета якої була виховати глибокі патріотичні почуття, причетність і відповідальність за все, що відбувається в країні, вдячність тим, хто віддав за неї життя. На виховній годині було відкрито фотогалерею: «Наші побратими, які захищають Україну», де представлені фото Героїв України.

Час спливатиме, але дуже важливо, щоб студенти знали і пам'ятали про тих, хто, не жаліючи сил, здоров'я і життя, відстоює незалежність країни. Завдання нашого покоління - не забути патріотів, які своїм героїзмом і подвигом довели свою любов і відданість українському народу.

Horo72

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}