Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tr ma 236

Іспит на здобуття робітничої спеціальності

07 червня 2023 році у Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ здобувачі освіти третього курсу здавали іспит на здобуття робітничої спеціальності «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробнитцва» категорій А1, А2, В1, В2, В3. Також мали можливість скласти іспит на підвищення кваліфікації з робітничої спеціальності «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробнитцва» категорій D1, E1, E2, H працівники ПрАТ МХП «Зернопродукт».

Спочатку комісія перевірила теоретичні знання майбутніх трактористів, після чого їх було направлено на полігон, де вони могли показати свою майстерність з керування трактором на власній техніці: тракторами John Deere 6110B, Massey Ferguson 8480, МТЗ-82 та комбайном «Єнісей».

Комісія, яка була присутня на іспиті відзначила майстерність студентів. До її складу ввійшли: Василь Бартко – державний інспектор ДУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області; Валерій Руденко – інспектор ДУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області; директор коледжу Олег Цуркан, заступник директора з навчальної роботи Дмитро Присяжнюк, викладачі коледжу: Анатолій Спірін, Віктор Уманський, Ігор Паламарчук, Андрій Сєріков, Дмитро Павловський.

Вітаємо всіх, хто підтвердив звання «тракторист-машиніст»!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}