Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Trr2323

Гордістю Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету став новопридбаний трактор John Deere!

Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ модернізував свій парк сільськогосподарської техніки, поповнивши його сучасним трактором John Deere. Новий, потужний – один з найкращих представників сучасної сільськогосподарської техніки! Відтепер всі польові роботи виконуватимуться на відмінно! Трактор John Deere став справжньою гордістю коледжу, адже придбаний за рахунок власних надходжень від навчального господарства.

Аграрна галузь не стоїть на місці, вона розвивається, тому необхідно навчати та адаптувати молодь до передових технологій. Новопридбаний агрегат має багато переваг, серед яких система навігації, економічність у використанні пального та можливість застосування його у найрізноманітніших процесах. У студентів коледжу з’явилась унікальна можливість ознайомитися із новими технологіями та проходити навчання, сидячи за кермом сучасного перспективного трактора. Практичні заняття із залученням новітньої сільськогосподарської техніки обов’язково дадуть якісний поштовх до зацікавленості студентства розвитком аграрного сектору в Україні.

Колектив коледжу щиро дякує керівництву Вінницького національного аграрного університету в особі президента Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура за допомогу і підтримку в придбанні трактора. Переконані, що новий трактор John Deere не лише покращить матеріально-технічну базу навчального закладу, а й стане інвестицією в майбутнє економіки нашої держави!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}