Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kmt3

Коледж має таланти!

Справжній зорепад талантів відбувся 21 жовтня у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету»!

Студенти коледжу славляться своїми талантами, адже художні колективи навчального закладу відомі не тільки у м. Ладижин, але й за його межами, про це свідчать схвальні відгуки і неодноразові нагороди і призові місця за участь у різноманітних фестивалях. Учасників колективів неодноразово запрошували на сцени міста, району і області.

З метою розвитку талантів студентів першого курсу було запрошено на щорічний конкурс «Коледж має таланти», де вони уміло продемонстрували свої уміння у співах, танцях, грі на музичних інструментах, кулінарії, декоративно-прикладному мистецтві та ін.

Kmt1

Обирали найкращих вельмишановні члени журі, до якого увійшли представники адміністрації.

У актовому залі коледжу панувала доброзичлива та творча атмосфера. Не зважаючи на карантинні обмеження і обмежену кількість глядачів, конкурсанти підтримували один одного гучними оплесками і словами підтримки.

Для оголошення підсумків конкурсу на сцену піднявся голова журі, директор коледжу Олег Цуркан, який привітав учасників із дебютом і побажав талановитим першокурсникам натхнення і успіхів у розвитку своїх талантів, після чого нагородив переможців грамотами і солодкими призами, інші учасники отримали подяки за участь у конкурсі.

Kmt2

Переможцем стала група Б-11, друге місце посіла група І-11, третє місце зайняла група М-13.

Приємно, що лави талановитих студентів ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» поповнюються і впевнено крокують до висот!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}