Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kness4

Екскурсія на завод "KNESS"

Історія групи компаній KNESS починається з 2009 року…Перша компанія – ТОВ «Подільський Енергоконсалтинг» займалася проектуванням та будівництвом об’єктів розподільчих мереж для електроенергетичних компаній та промислових підприємств. В 2012 році, в якості експерименту, втілено перші проекти по сонячній енергетиці. В кінці 2015 року відбулося розширення бізнес-діяльності в сфері інноваційних розробок та девелопменту проектів енергетики. У 2019 році відкрився завод, який виробляє сонячні панелі для побутових, комерційних та промислових сонячних електростанцій номінальною потужністю від 270 до 370 Вт згідно з найвищими технологічними вимогами сучасних виробників. Усі характеристики панелей відповідають найвищим світовим вимогам, що робить можливим реалізувати продукцію KNESS PV і за межами країни.

Kness1

17 жовтня кращі студенти коледжу під керівництвом викладачів Прокопенко Н.А. і Нагачевської С.М. відвідали це підприємство. Ми мали можливість на власні очі побачити сучасне обладнання, поспілкуватись з працівниками та провідними спеціалістами компанії.

Kness2

Менеджер з адміністративної діяльності ТОВ «KNESS Group» Козир Г.Ю. зустріла нашу делегацію і провела змістовну екскурсію та відмітила, що на даний час в компанії працюють і випускники Ладижинського коледжу ВНАУ – Ярошенко Я.С.- начальник планово-виробничого відділу, Прокопенко І.О. – інженер відділу Моніторингу роботи ринку електричної енергії.

Екскурсія стала гарним «подарунком» до 30-річчя факультету «Електрифікації та автоматизації с.г.»

Kness3

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}