Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kome1

Час, проведений з користю

Праця кожного з нас є одним із ключових аспектів життєдіяльності. Хтось працює юристом, хтось-астронавтом, хтось - копірайтером, хтось-менеджером, хтось-бухгалтером, а хтось-комендантом. Кожна професія є важливою в сучасному суспільстві.

Коменданти Ладижинського коледжу Вінницького національного агарного університету працюють на благо як коледжу, так і з метою виховання студентської молоді. Завдяки організаторським здібностям наших комендантів: Кравчук Любові, Ліщинської Вікторії та Шувалової Любові 10.10.2019 р. студенти допомогли у прибиранні території коледжу. Всі працювали не покладаючи рук, адже територія нашого навчального закладу велика і потребує постійного догляду.

Kome2

Трудитися нелегка справа, тому молодь втомлена, але задоволена проведеним часом, адже добра справа – це неоціненне багатство та досвід від якого тепло на душі.

Kome3

На останок хочеться подякувати, як комендантам, так і студентам, адже завдяки Вашій праці ми можемо похвалитись чистотою, порядком та естетичним виглядом нашого рідного коледжу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}