Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kon20 1

Участь у наукових конференціях як спосіб підвищення кваліфікації

Викладачі Ладижинського коледжу Вінницького НАУ завжди шукають способи підвищити свою кваліфікацію. Участь у наукових та науково-практичних конференціях вимагає наполегливої роботи над статтями та розробками. 26 лютого на базі Вінницького коледжу будівництва та архітектури КНУБА проходила ОБЛАСНА КОНФЕРЕНЦІЯ «НАУКА І ТЕХНІКА НАВКОЛО НАС» для студентів та викладачів коледжів і технікумів Вінницької області в рамках роботи обласного методичного об’єднання загальнотехнічних дисциплін.

Викладачі Величко Т.Г., Нагачевська С.М. і Прокопенко Н.А. взяли участь у цьому заході, представивши свої наукові напрацювання у вигляді статей.

Kon20 2

Проведення конференції є спробою презентувати та поділитися досягненнями науки та техніки при підготовці фахівців технічних і технологічних спеціальностей, а також поширення передового педагогічного досвіду, поглиблення знань із дисциплін загальнотехнічного і спеціального технічно-технологічного циклу, залучення студентів до науково-дослідної роботи, формування у студентів вміння застосовувати теоретичні знання в техногенному житті.

Результати роботи викладачів і студентів були оформлені в збірник, де було висвітлено широкий спектр теоретичних та прикладних проблем викладання та навчання дисциплін загальнотехнічного і спеціального циклу. Дякуємо організаторам конференції за можливість обміну досвідом та продуктивну співпрацю.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}