Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Konc19 1

День працівників освіти у Ладижинському коледжі Вінницького НАУ

В рамках тижня циклової комісії гуманітарних дисциплін творчими силами педагогів і студентів 3 жовтня 2019 року було організано святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти. Професійне свято освітян святкують 100 країн у всьому світі. Цього дня вшановують заслуги вчителів та всіх працівників сфери освіти у процесі якісної освіти та їхній неоцінений вклад у розвиток суспільства.

Відкриттям концерту став вальс викладачів із студентами, глядацька зала була в захопленні від їх творчого тандему.

Konc19 2

З привітальним словом та найкращими побажаннями до педагогічних працівників звернувся директор Ладижинського коледжу ВНАУ Олег Цуркан. Грамотами та подяками були відзначені найкращі працівники навчального закладу.

Konc19 3

До привітального слова була запрошена проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького національного аграрного університету Гунько Ірина Василівна, яка в свою чергу привітала зі святом педагогічний колектив коледжу, та із задоволенням вручила викладачам грамоти від імені президента ВНАУ Калетніка Григорія Миколайовича.

Konc19 4

Директор ценру дозвілля та культури Вінницького національного аграрного університету Погребняк Дар'я Петрівна приєдналася до привітань, подякувала всім педагогічним працівникам за нелегку працю і побажала міцного здоров'я та успіхів на освітянській ниві.

Konc19 5

Привітала присутніх депутат Вінницької обласної ради, випускниця Ладижинського коледжу ВНАУ Головашич Людмила Володимирівна, яка подякувала викладачам за міцні знання, за виховання, за тепло, яке отримують студенти навчаючись у коледжі, та вручила грамоти викладачам за неоціненну працю.

Konc19 6

Завітав на свято заступник міського голови Ткачук Олександр Миколайович, який відзначив грамотами викладачів коледжу від імені міського голови Валерія Івановича Коломєйцева, та вручив директору коледжу книгу про заснування, історію та розвиток міста Ладижин.

Konc19 7

Директор Ладижинської міської філії Вінницького обласного центру зайнятості Колотило Марія Віталіївна висловила вдячність керівництву ладижинського коледжу ВНАУ за співпрацю, привітала педагогічний колектив, та в честь свята вручила директору подарунок та подяку.

9876

Привітали з професійним святом колектив коледжу і запрошені директор Богданівської загальноосвітньої школи Петрунько Віталій Григорович, директор Білоусівської загальноосвітньої школи Рябокінь Валентина Михайлівна та заступник директора з навчальної та виховної роботи Коша Галина Іванівна, Директор Оляницької загальноосвітньої школи Довбня Тетяна Степанівна, директор Клебанської загальноосвітньої школи Вакало Юрій Леонтійович, директор Заозернянської загальноосвітньої школи Невеселюк Людмила Володимирівна, директор Карбівської загальноосвітньої школи Семенець Петро Григорович. Всі вони пишаються тим, що випускники їх шкіл є студентами саме Ладижинського коледжу ВНАУ. А директор коледжу в свою чергу привітав запрошених гостей і вручив їм вітальні адреси, в яких передає вітання всьому педагогічному колективу кожної школи, випускниками яких є активні та творчі студенти Ладижинського коледжу ВНАУ.

Konc19 8

Стоячи і з оплесками зустрічав зал викладачів коледжу, які перебувають на заслуженому відпочинку: Красоту Василя Івановича, Солтиса Івана Васильовича, Сайчука Петра Уляновича, Синицького Петра Ілліча, Оплаканського Віктора Опанасовича, Ліщука Віталія Феодосійовича, Крупчука Дмитра Миколайовича. Це ті люди, завдяки яким Ладижинський коледж ВНАУ розвивався як один із найкращих аграрних навчальних закладів України, саме вони дали початок розвитку коледжу такого, яким він став сьогодні. Директор, Олег Васильович Цуркан, подякував їм за працю, яку вони вклали у розвиток коледжу та вручив їм на пам'ять про сьогоднішній день невеликі подарунки.

Konc19 9

На сцену були запрошені директор коледжу Цуркан Олег Васильович та проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького національного аграрного університету Гунько Ірина Василівна для урочистого вручення кураторам груп офіційних документів, які засвідчують статус студента - студентських квитків.

Konc19 10

Святковості дійства додавали виступи творчих колективів. Солодкими голосами вразив присутніх співочий квартет Вінницького національного аграрного університету "Молодь України" та Рачинська Аліна. Незабутні враження отримали гості свята від танців колективів "Перлинка" (керівник Наталія Полуведько) та "Акварель" (керівник Леся Макаревич).

Konc19 11

Konc19 17

Konc19 12

Konc19 13

Гарний настрій подарували творчі колективи Ладижинського коледжу ВНАУ співоче тріо "Сузір'я" та танцювальний колектив "Еталон".

Konc19 14

Konc19 15

Глядацька зала була в захопленні від творчого тандему викладачів та студентства.

Konc19 16

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}