Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dyr k

Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»

Викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» на чолі з директором Олегом Цурканом взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв», яка проходила 25-26 листопада в Державному біотехнологічному університеті в місті Харкові.

Головною метою конференції було узагальнення результатів наукових досліджень та практичних знань у галузі агропромислових і харчових виробництв, інновацій в технологіях та обладнанні переробних і харчових виробництв; розробки механотронних технічних засобів; оптимізації технологічних систем рослинництва; інновацій інженерії тваринництва і переробці його продукції; новаціям умов та правил стандартизації і сертифікації продукції.

Освіта та наукова робота у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» завжди залишаються об’єктами регулярного удосконалення, що є передумовою відповідності їх вимогам сучасності. Активна участь у конференції викладачів коледжу на чолі з директором Олегом Цурканом та представлені ними наукові доробки, мають високе суспільне значення, відтак посіли гідне місце серед робіт інших науковців.

На пленарному засіданні конференції виступив доктор технічних наук, доцент Олег Цуркан, який привітав учасників від президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка та ректора університету Віктора Мазура. У своїй доповіді Олег Васильович підняв перспективний аграрний напрямок, заглибившись у тему: «Інноватика технологічного забезпечення виробництва насіння нішевих культур». Принагідно, Олег Цуркан закликав науковців до активної і плідної роботи.

Викладачі інженерно-технічних дисциплін коледжу виступали з доповідями на секційному засіданні № 1 "Обладнання та інжиніринг переробних і харчових виробництв". Важливих дискусійних питань торкнувся у своїй доповіді кандидат технічних наук Дмитро Присяжнюк, розкриваючи тему: "Дослідження енергетичної ефективності сушіння зернової сировини із використанням віброозонуючого комплексу"; кандидат технічних наук, доцент Анатолій Спірін представив тему: "Інноваційні підходи у виробництві насіння трав"; кандидат технічних наук Руслан Горбатюк у своєму виступі висвітлив тему: "Впровадження сучасних вібротехнологій для зміцнення поверхні робочих органів ґрунтообробних агрегатів".

Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв» пройшла на вельми високому рівні та зумовила активну дискусію навколо важливості наукових досліджень у аграрній сфері. В конференції взяли участь відомі науковці, фахівці, провідні спеціалісти, прозвучали цікаві та фахові доповіді.

Працівники Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» отримали гарні враженнями, які без сумніву матимуть великі позитивні наслідки для подальшої наукової роботи.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}