Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
1gur1

Що таке конфлікт і як з нього вийти

Люди за характером, за темпераментом і багатьма іншими критеріями неоднакові, тому вони по-різному сприймають ситуацію, в якій опиняються. Людина, наскільки б безконфліктною вона не була, не в змозі уникнути розбіжностей з оточуючими.

Для того, щоб студенти знали як розпізнати конфлікт, вміли поводитися у конфліктних ситуаціях та навчилися виявляти його причини й вирішувати, практичним психологом коледжу Ольгою Володимирівною Атанасовою на запрошення вихователя гуртожитку №1 Лесі Анатоліївни Присяжнюк 20 листопада була проведена бесіда-лекція на тему: "Що таке конфлікт і як з нього вийти".

1gur2

Психолом була широко розкрита тема конфлікту, висвітлені причини та способи вирішення.

Студенти наочно побачили яка стіна нерозуміння виростає перед ними, коли вони не вирішують конфлікт, а роблять його ще складнішим своїми вчинками, ігноруючи його чи проявляючи агресію.

1gur3

Конфлікт, як і хворобу, легше попередити ніж лікувати. Потрібно намагатися робити акцент на позитивні думки і оцінки, пам'ятаючи, що всі люди більш прихильно сприймають позитивну інформацію, а не негативну, яка часто призводить до конфліктних ситуацій.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}