Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Konq111

Цікава екскурсія

Під час виховного процесу в ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» куратори розробляють різні методики виховання у студентів морально-етичних якостей та збагачують позитивним емоційним багажем. Під час напруженого навчання куратором групи А-11 Дідик Д. М. була проведена виховна година на тему «Позитивні емоції збільшують здатність розумової діяльності».

Емоції — психічні стани і процеси в людини, це відповідні реакції на зовнішні та внутрішні подразники, які проявляються у вигляді задоволення або незадоволення, радості, страху, гніву тощо. У емоціях виявляється позитивне або негативне ставлення людини до навколишнього світу.

Людина не лише сприймає навколишні предмети і явища — у неї формується певне ставлення до них. Спілкування з іншими людьми, природа, твори мистецтва, наука, власна праця — все це викликає у неї різні переживання: любов, радість, повагу, захоплення, горе, гнів, страх.

Студенти завітали до громадської організації «Ладижинська міська природоохоронна організація «За чисте довкілля» та познайомились з їхніми підопічними. Година тісного зв’язку та спілкування з тваринами зарядила студентів позитивними емоціями та надала ще більше сил та енергії для подальшого навчання. Також коні отримали чимале задоволення від теплої уваги дітей та смачних гостинців.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}