Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 kobzar

Конкурс читців «Кобзар і Україна»

24 лютого в приміщенні ПК «Лада» м. Ладижин відбувся міський конкурс читців «Кобзар і Україна» з нагоди відзначення 207 річниці від дня народження Тараса Шевченка.

Радує те, що вірші Великого Кобзаря читають не тільки дорослі, а і молодь, і це вагома ознака, бо у його творах відкривають українські таємниці, гідність і талант українського народу.

З великим захопленням взяли участь у цьому конкурсі представники ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ». Із затамуванням подиху слухачі і журі вслухалися в кожне слово конкурсантів, і, як результат, наш коледж виборов три призових місця. 1 місце зайняла Марія Бондаренко за декламування твору «Наймичка», 2 місце посіла Мар'яна Халамендик за читання твору «Мені тринадцятий минало», 3 місце із твором «Розрита могила» отримала Іванченко Іванна.

Решта учасникіа були відзначені дипломами за участь: Паньков Богдан, Гончарук Аліна, М'ястковська Уляна, Махнюк Вікторія, Слєпко Вероніка, Плахотнюк Уляна.

Переможці міського відбіркового конкурсу читців стають учасниками обласного онлайн- конкурсу читців «Кобзар і Україна», який відбудеться у березні 2021.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}