Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Meh2

Кращий діагност- спеціаліст

В рамках тижня циклової комісії спеціальних дисциплін 15 травня у Ладижинському коледжі Вінницького НАУ відбувся конкурс на кращого знавця засобів та способів діагностування машин, технології проведення операцій технічного обслуговування різної техніки, ерудиції і інтелектуальних здібностей з вирішення виробничих і технологічних задач, виготовлення і усунення несправностей і відказів.

В конкурсі брали участь 3 команди, з кожної групи по 5 чоловік, які були найкращими студентами при вивченні спеціальних дисциплін, і які успішно пройшли теоретичне навчання та одержали практичні навики, які входять до навчального плану підготовки студентів ВНАУ.

До складу журі було запрошено директора коледжу Цуркана О.В ., завідувача відділенням механізації с.г. Дідика І.О., викладача Замкову Л.С., у якості експерта –заступника з виробничих практик Сандуляка А.М. Представником від четвертих курсів, який знається на особливостях проведення відповідного конкурсу і учасником команди-переможця минулого року став Дзяд А.В.

Meh1

Конкурс проводився у 6 етапів, які охопили всі теоретичні, лабораторно-практичні питання вивчення дисциплін Технічний сервіс і ЕМО, і показали майстерність, отриману під час практики з визначення, встановлення і застосовування приладів для діагностування і ТО, особливостей проведення технології діагностики і ТО різної техніки та техніки водіння тракторів у різних умовах вирощування с.г культур.(міжрядний обробіток і розворот агрегатів).

Представлення команд було у текстово-віршованій формі з представленням емблем і девізу кожної команди. Також було написано вірші і коротенькі пісні про дисципліни, які подані з дотепними жартами. В другому конкурсі «розминка» студенти досить цікаво подали аргументацію значення предмета в їхній майбутній професії, де вказали особливості застосування діагностично-обслуговуючих робіт при використанні сучасної техніки.

В наступному завданні студенти показали свою майстерність з вирішення виробничих завдань діагностування різних систем (механізмів) в якості майстра-наладчика.

Особливим конкурсом для команд став конкурс «далі,далі…» де команди показали свою ерудицію і розумові здібності з надання коротких аргументованих відповідей на чіткі запитання за відповідний час(2 хв).

Наступним був інтуїтивний конкурс, де команди провели жеребкування і за відповідним номером представили прилад, вказали його назву, розповіли про його призначення та принцип дії.

Після оголошення попередніх результатів було проведено п’ятий конкурс – «конкурс капітанів», в якому капітани команд задавали один одному по два запитання між капітанами окремих команд.

Найбільш ефектним конкурсом став конкурс практичної майстерності, де учасники команд показали уміння практичної їзди на тракторах та особливості виконання елементів руху машино-тракторного агрегату у міжряддях для просапних культур і елементів розвороту агрегату у поворотних смугах.

Meh4

Після завершення останнього етапу було підведено підсумок проведення конкурсу. Переможцем стала група М-33, яка набрала найбільшу кількість балів, а команди інших груп набрали однакову кількість балів, за які і розділили друге призове місце.

Кожному учаснику команд було вручено свідоцтво про участь у конкурсі на звання кращого знавця засобів ТО і діагностування с.г. техніки, що надають їм пільги при захисті КП і проведенні екзаменів з дисциплін. Також команди отримали смаколик з рук директора у вигляді великого торта, а команди які розділили 2 місце получили солодкий презенти також.

Meh3

Директор коледжу нагородив учасників команд запрошенням на Міжнародний промисловий експо-фест «AGROSHOW UKRAINE 2018» від Вінницької філії фірми RDO Україна, яка відбудеться 17 травня 2018 року у місті Черкаси. Велика подяка всім учасникам конкурсу, його організаторам та студентам, які активно підтримували свої команди.

Meh5

Особлива подяка директору коледжу Цуркану ОВ. Від студентів-учасників команд запрошених на таку велику виставку!

Голова циклової комісії спец. дисциплін Слюсаренко С.П.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}