Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
8ber

Святковий концерт "Кохайте жінку!"

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без неї не було б стільки світла, любові і тепла. Жінка наповнює будні яскравими фарбами, спонукає до шляхетних вчинків і добрих справ.

6 березня 2018 року в рамках тижня циклової комісії "Економічних та інформаційних дисциплін" та з нагоди

Жіночого дня був проведений святковий концерт, який став яскравою та незабутньою родзинкою тижня. Режисерами цього святкового дійства стали викладач комп'ютерних дисциплін Баланчук Т.О. і лаборант кабінету інформатики Самсонюк Т.О.

У концерті приймали участь: вокальний ансамбль "Сузір'я" (керівник Стецюк А.П.), танцювальний колектив "Еталон" (керівник Куценко С.М.), гості свята – ансамбль сучасного танцю "Коктейль" (керівник Кравчик В.М.), студенти й навіть викладачі коледжу, чим дуже приємно здивували всіх присутніх. Найяскравішим моментом концертної програми став вихід на сцену дітей викладачів зі своїми привітаннями. Усі присутні були розчулені і не могли стримати сліз та емоцій. Слова любові дітей відкрили їхні душі, зігріли серця.

8bereznya%20%281%29

8bereznya%20%282%29

8bereznya%20%283%29

8bereznya%20%284%29

На концерт були запрошені жінки-пенсіонери, які багато років свого життя віддали рідному навчальному закладу. Директор коледжу сказав багато теплих слів на їх адресу та привітав жінок подяками та солодощами. Концертна програма була різноплановою та цікавою. Свято подарувало багато позитивних емоцій, гарного настрою всім присутнім. Організатори концерту дуже вдячні всім учасникам за допомогу.

Після концерту всі студенти коледжу відвідали святкову дискотеку.

Дорогі жінки!

Щиро і сердечно вітаємо Вас із весняним святом – 8 березня. Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо Вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

8bereznya%20%285%29

8bereznya%20%286%29

8bereznya%20%287%29

8bereznya%20%288%29

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}