Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vy23

Крок до Перемоги

Студентське життя - це не тільки навчання та підготовка до майбутньої професії, але і можливість дізнатись більше про культуру та мистецтво.

Сьогодні ми переглянули поетичну виставу «Крок до Перемоги» про жахіття війни і наші емоції досі не вщухають. Вистава відбулась у приміщені ЛЦКД «Прометей» м. Ладижин у виконані народного студентського колективу «Маленький театр» Тульчинського фахового коледжу культури. Режисер-постановник Любов Прилипко вдало зуміла перетворити поезію на живописну та емоційну виставу, яка здатна зворушити серця та залишити незабутні враження. А чудові твори зі збірки «МИ ТІ» Наталії Погребняк стали основою для вистави "Крок до Перемоги".

Ця вистава не просто розповідає про війну, вона допомагає краще зрозуміти наслідки та наші почуття. Ми були захоплені виступом студентів, які зіграли свої ролі на високому рівні та передали всю глибину трагедії війни. Це було складно дивитися, але ця вистава надихає на роздуми та дії. Вона нагадує нам про важливість миру та взаєморозуміння. Дякуємо організаторам за цю незабутню виставу, яка залишиться з нами надовго.

Також хочемо поділитися з вами враженнями від зустрічі з поетесою Наталією Погребняк та подарованої нею збірки віршів "МИ ТІ". Ця збірка - це справжня перлина, яка зачарувала нас своєю мудрістю та глибиною. Кожен вірш вражає своєю красою та силою слова. Наталія Погребняк - талановита поетеса, яка дарує нам можливість відчути та збагатити своє життя красою мистецтва. Ми дуже вдячні пані Наталії за цей подарунок та відверту бесіду. Це була неймовірна зустріч, яка залишила незабутні враження в серцях наших студентів. Дякуємо за незабутні емоції та можливість бути частиною цієї захоплюючої події. Бажаємо Наталії Погребняк нових творчих злетів та безмежної натхнення у створенні красивих віршів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}