Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Krash1

Кращий за професією зі спеціальних дисциплін

14 травня 2019 року в Ладижинському коледжі Вінницького НАУ був проведений конкурсу «Кращий за професією» (знавець зі спеціальних дисциплін). Участь у конкурсі брали студенти ІІІ курсу відділення «Механізація сільського господарства», кожну групу представляла команда з 4 осіб. Учасники виконували теоретичні і практичні вправи, які можна віднести до майстер-класів.

Krash2

Відповідальний за проведення – голова циклової комісії Слюсаренко С. П.; керівники секцій (конкурсів) – Матвійчук М.В., Ластівка М.М., Сєріков А.В., Ганжа Г.В.

Компетентне журі у складі директора Ладижинського коледжу ВНАУ Цуркана О.В., завідувача навчально-виробничою майстернею Вельганюка О.С. та методиста Довбуш Г.П. проводило оцінювання та об’єктивний аналіз різних розділів конкурсу і відповідних завдань.

Krash3

Особливістю є те, що цьогоріч було запроваджено не тільки практичний конкурс, а й конкурс з визначення рівня знань безпечного виконання ряду технологічних операцій при вирощуванні різних сільськогосподарських культур.

Конкурсанти показали якісні знання у сфері виробничих ситуацій, експлуатації та технічного обслуговування сільськогосподарської техніки та продемонстрували високий рівень загальної ерудиції.

Krash4

Кожен студент отримав іменне свідоцтво, яке надає додаткові пільги при складанні іспиту зі спеціальних дисциплін.

Krash5

Перемогу здобули студенти групи М-31, друге і третє місце відповідно посіли студенти групи М-33 і М-32. Команди були відзначені цінними подарунками.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}