Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Konk3

І знову призове місце!

Студенти Ладижинського коледжу ВНАУ під керівництвом Паламарчука Ігоря Васильовича та Слюсаренка Сергія Петровича взяли участь в обласному конкурсі „Кращий за професією (Транспортні дисципліни)”, який ввійшов в рамки тижня циклової комісії загально-професійних дисциплін, та здобули чергову перемогу для навчального закладу, посівши почесне ІІ місце.

Konk1

Відомо, що рівень практичної підготовки є одним із показників конкурентоспроможності кваліфікованого робітника. А тому студенти повинні отримати не тільки достатній рівень знань з обраної професії, але й уміння використовувати їх у життєвих ситуаціях. Велику роль на шляху до професійного зростання відіграє тісна співпраця навчальних закладів, що готують спеціалістів одного напряму. Ця співпраця можлива завдяки методичним об’єднанням, метою яких є обмін передовим досвідом та пошук нових нестандартних прийомів, методів та форм навчання. Для досягнення цієї мети щорічно проводяться обласні та всеукраїнські олімпіади, змагання, конкурси. Конкурси фахової майстерності, мабуть, є найважливішими, тому що вони дають можливість побачити і оцінити результат своєї праці.

Konk2

Конкурс „Кращий за професією (Транспортні дисципліни)” вже став традиційним і цього року його проводили у Вінницькому коледжі національного університету харчових технологій. Учасники змагалися в 5 конкурсах: перевірка знань з правил і безпеки дорожнього руху; водіння автомобіля в обмеженому просторі; проведення дефектування шийок колінчастого вала; визначення технічного стану елементів генератора; перша медична допомога.

Konk5

Ретельна підготовка, професійність керівників та старанність студентів допомогли зайняти ІІ місце, пропустивши вперед лише хазяїв конкурсу. Студенти Анохін Артур, Яремчук Максим, Колодійчук Олександр, Сковрунський Павло та їх керівники Паламарчук Ігор Васильович та Слюсаренко Сергій Петрович були нагороджені почесними грамотами, а Ладижинський коледж ВНАУ долучається до привітань і пишається своїми здобутками

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}