Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Mak21

І пером, і пензлем

26 жовтня, до Дня народження талановитого художника Петра Кравчика, у ВСП "Ладижинський фаховий коледж ВНАУ" працівниками бібліотеки спільно із викладачами Наталією Кушнір та Наталією Піддубною було проведено виховну годину для груп А-11 та М-13 на тему: «І пером, і пензлем».

На захід було запрошено завідувачку сектору краєзнавства Міського будинку культури "Лада" Тетяну Макаревич, яка поділилась споминами про митця, так як мала дружні стосунки з художником.

Петро Якович був відомим художником подільського краю, членом Спілки художників України, почесним громадянином Ладижина, ім'ям якого названа одна з головних вулиць міста. Петро Кравчик увіковічував у своїх картинах живописні подільські пейзажі і увійшов в історію національного мистецтва.

Тепла зустріч і дружня атмосфера навіяли спогади про талановитого митця. Студенти уважно слухали, активно задавали запитання, а на завершення подякували організаторам заходу та Тетяні Макаревич за можливість познайомитися з життям і творчістю відомого земляка.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}