Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
22 kursy z

Стартували підготовчі курси на 2022-2023 н.р.

Одним з вагомих факторів допомоги при вступі до коледжу є підготовчі курси, які успішно функціонують у Відокремленому структурному підрозділі "Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету". Щороку охочих відвідувати підготовчі курси стає все більше, адже це неабиякий шанс підготуватися до вступних екзаменів та ЗНО, адаптуватися до навчання у навчальному закладі.

Абітурієнти, які уже визначились із своїм вибором і бажають навчатися у коледжі скористались можливістю, і з 15 січня проходять підготовчі курси з предметів, які виносяться на вступні іспити – «Українська мова» та «Математика». Після закінчення курсів кожен учасник отримає сертифікат, який надає перевагу при вступі, адже це додаткові 5 балів до загального рейтингу.

В перервах між заняттями для слухачів організовуються екскурсії коледжем, презентації спеціальностей, цікаві тренінги, які дають можливість стати частиною студентської родини коледжу ще до вступу.

А для всіх хто бажає поповнити коледжанську родину Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» запрошуємо на другий етап підготовчих курсів, які розпочнуть свою роботу 1 червня 2022 року.

Підготовчі курси-це перший крок до успішно зданих вступних іспитів, саме тому бажаємо абітурієнтам зробити правильний вибір та пов’язати своє майбутнє із Відокремленим структурним підрозділом «Ладижинський фаховий коледжу Вінницького національного аграрного університету», а тим хто уже визначився вдалого старту, ентузіазму і успішного проходження вступних випробувань!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}