Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kvnau1

Студентська наукова конференція у Вінницькому національному аграрному університеті

22 жовтня у Вінницькому національному аграрному університеті у рамках «Школи молодого лідера», створеної за ініціативи президента університету Григорія Калетніка, пройшла студентська науково-практична конференція «Перестороги та наслідки прийняття і введення в дію Закону України (№ 2178-10) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення».

Kvnau5

Відкрив конференцію ректор університету Віктор Мазур, який ще раз підкреслив актуальність та важливість питання та закликав учасників до плідної роботи, що дасть можливість сформулювати ефективні пропозиції до законопроекту.

Kvnau3

16 учасників конференції з університету та коледжів презентували свої наукові доповіді, які охопили широке коло питань: світовий досвід формування ринку земель сільськогосподарського призначення, проблеми та суперечності законопроекту № 2178-10, ризики та наслідки впровадження ринку землі, зміни у земельному законодавстві, чого чекати після зняття мораторію, ефективне використання земель сільськогосподарського призначення тощо.

Kvnau2

У якості доповідача від Ладижинського коледжу ВНАУ був обраний студент Довгань Антон. Тема виступу "Впровадження ринку землі та ефективне використання земель сільськогосподарського призначення" є актуальною на сьогодні, адже аграрна сфера в Україні щодень розвивається. Учасника конференції супроводжувала делегація від коледжу, на чолі якої був особисто директор Олег Васильович Цуркан.

Kvnau4

Григорій Калетнік подякував студентам університету та коледжів за їх підготовку і позицію, а найкращі доповіді будуть включені до роботи міжнародної конференції, де студенти матимуть змогу перейняти досвід та подискутувати із відомими науковими світилами України та Європи.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}