Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kyiv3

Екскурсія

14 листопада 2018 року працівники Ладижинського коледжу ВНАУ мали чудову нагоду відвідати столицю і здійснити змістовну, цікаву, добре організовану екскурсію до Верховної Ради України, Києво-Печерської лаври та Національному музею історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр.

Екскурсія розпочалась із відвідування Ближніх печер Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника. Це підземні пам'ятники архітектури, археології, історії та культури. Ми мали змогу оглянути шедеври української мурованої архітектури, побачити розкішні розписи та іконостаси церков, доторкнутися до лаврських святинь. Печерні лабіринти Києво-Печерського монастиря – унікальні підземні рукотворні системи. Вони слугували житлом для монахів, місцем останнього спочинку братії, місцем паломництва вірян.

Kyiv4

Екскурсія продовжилась у Національному музею історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. За розмірами і значенням колекцій музей є одним з найбільших в Україні. Його зібрання зосереджені в 16 залах. У залах виставлено більше 15 тисяч предметів, при цьому наголос в експозиції зроблено на символіку та образи, що сприймаються на рівні почуттів. Найбільше враження на нас справила зали, що відображують сучасні події на сході України. Загалом всі залишилися під враженнями, атмосфера музею, ніби переносить нас на фронт. Радимо всім відвідати цей музей.

Kyiv2

З перших хвилин викладачі були вражені красою та масштабами величної будівлі збудованої за проектом архітектора В. Заболотного. Саме у цій будівлі 1991 року була проголошена Державна Незалежність України. Особливо вразила всіх картина під назвою «Державотворення» на якій автор Кулаков О.Г. зобразив момент прийняття Акту проголошення незалежності України. Викладачі мали унікальну можливість побувати в кулуарах лож преси, де при нагоді дізнались про структуру сесійної зали.

Kyiv1

Дякуючи спонсорській допомозі депутата Верховної Ради України Миколі Кучеру, учасники екскурсії одержали дуже пізнавальну та змістовну інформацію.

Висловлюємо щирі слова подяки народному депутату України Миколі Кучеру за творчу співпрацю, спонсорську допомогу та підтримку освітян.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}