Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Lid er

Я – лідер!

Сучасне суспільство потребує виховання успішної людини з розвинутими лідерськими, діловими якостями, підготовленої для самореалізації в сучасному світі, яка адекватно реагуватиме на зміни, що в ньому відбуваються, а також постійно самовдосконалюватиметься.

З метою розвитку лідерських якостей, стимулювання уяви лідерів у пошуках свого розуміння лідерства, сприяння виробленню віри у власні можливості та розвитку комунікативних навичок у студентської молоді 8 грудня у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» практичним психологом Ольгою Атанасовою було проведення заняття з елементами тренінгу на тему: «Я – лідер!» із студентським активом коледжу.

Студенти склали портрет лідера, пройшли тест на свої лідерські можливості «Командувати чи підкорятися?», отримали пам’ятку «Риси лідера».

Учасники схвально відгукнулися про проведене заняття, адже відчули себе впевненішими і здатними організовувати та вести за собою колектив.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}