Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Lulka

Микола Люлька-творча людина

20 січня в приміщенні ЛЦКД «Прометей» в рамках роботи любительського об’єднання «Сонце в людях» відбулася творча зустріч з Миколою Люлькою, студентом ІІ курсу Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету, який навчається за спеціальністю «Агроінженерія» та здобуває освітній ступень - молодший бакалавр початкового рівня вищої освіти.

Микола-різнобічна особистість, яка любить античну літературу і бере її за основу для своєї творчості. В даний час студент невпинно працює над створенням власної поетичної збірки під назвою «Глибини Стіксу». Микола цікавиться історичними та науковими книгами, краєзнавством, захоплюється пошуковою роботою, збирає артефакти.

До заходу долучились представники коледжу: Віра Денисенко-завідувач бібліотекою, викладачі коледжу Наталія Піддубна, Світлана Нагачевська, Любов Асауленко та студенти Дмитро Іщук та Роман Гнатенко.

Зустріч із молодим поетом дала можливість присутнім поринути у світ поезії, познайомитись із творчою душею поета та його захопленнями.

Бажаємо Миколі творчого натхнення, не зупинятись на досягнутому, а впевнено крокувати вперед, пишатися своїми перемогами, створювати нові поезії, які будуть приносити радість оточуючим!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}