Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 lv 1

Обмін досвідом

22 вересня 2021 року адміністрація Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» на чолі з директором коледжу, доктором технічних наук, доцентом, Олегом Цурканом в рамках поїздки з робочим візитом до м. Львів відвідали Національний університет «Львівська політехніка» з метою обміну досвідом, поглиблення співпраці у науковій, навчальній сфері та практичній підготовці студентів. Цікаво і плідно пройшла зустріч з директором інституту механічної інженерії та транспорту – доктором технічних наук, професором Олексієм Ланцем, доктором технічних наук, професором Євгеном Харченком – завідувачем кафедри опору матеріалів та будівельної механіки і доктором технічних наук Володимиром Гурським – доцентом кафедри робототехніки та інтегрованих технологій машинобудування представники адміністрації коледжу відвідали науково-дослідну лабораторію автоматичних машин вібраційної техніки НДЛ-40, наукову лабораторію кафедри робототехніки та інтегрованих технологій машинобудування, кафедру механіки та автоматизації машинобудування.

21 lv 2

Інститут механічної інженерії та транспорту — навчально-науковий інститут у складі Національного університету «Львівська політехніка». Створений в 2001 р. на базі механіко-технологічного факультету та факультету машинобудування і автомобільного транспорту. Професорсько-викладацький склад інституту налічує 130 осіб. З них 20 — доктори наук, професори; 65 — кандидати наук, доценти. В складі інституту функціонує 9 кафедр.

Обмін досвідом є важливим моментом у розвитку навчального процесу у коледжі, адже на таких зустрічах вивчається робота висококваліфікованих спеціалістів, які мають значний науковий, методичний та практичний досвід.

Впевнені, що така співпраця стане ефективною у справі підготовки молодих фахівців у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету».

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}